Harmaasävy jatkuu Bitcoin-kertymisellä

Bitcoin on edelleen digitaalinen omaisuus, jolla on suuri kysyntä markkinoilla, ja vähittäiskauppa ja instituutiot kilpailevat saamaan käsiinsä mahdollisimman monta BTC: tä. Institutionaaliselta puolelta Harmaasävy on täyttänyt Bitcoin-laukkua yhä useammalla BTC: llä, kuten monet muutkin. Äskettäisen päivityksen mukaan harmaasävy on lisännyt 12 319 BTC: tä harmaasävyisen Bitcoin Trustiinsa [GBTC] yhden päivän kuluessa. Tämä summa oli tiettävästi enemmän kuin kumulatiivinen hankinta viime viikolla.

Kevin Rooke twiittasi :

”Huonoja uutisia Bitcoin-karhuille.

Harmaasävyn Bitcoin Trust lisäsi juuri 12 319 BTC: tä $ GBTC: hen yhdessä päivässä.

Se on enemmän kuin 11 512 BTC: tä, jonka he lisäsivät koko viime viikon aikana, jolloin Bitcoin rikkoi ATH: nsa. “

Harmaasävy on kilpaillut aktiivisesti muiden laitosten kanssa, ja tämä näkyi sen Bitcoin-omistuksissa vuodelle 2020, joiden todettiin nousevan yli 66%: iin mennessä. Tiedot viittaavat siihen, että Gryascalen Bitcoin-omistusosuus on saavuttanut 588.97k BTC: n, mikä oli noin 12,78 miljardin dollarin arvoinen hallinnoitava omaisuus.

Tämä lisäys tulee Microstrategyin kannoille ostamalla 30 000 BTC 650 miljoonalla dollarilla. Bitcoin Treasuriesin mukaan liiketoimintatiedeyrityksellä on nyt 70470 BTC: tä, joiden arvo on yli 1,596 miljardia dollaria. Toimitusjohtaja Micheal Saylorin mukaan MicroStrategy on tähän mennessä käyttänyt 1,125 miljardia dollaria bitcoiniin keskimääräisellä hinnalla 15964 dollaria per BTC.

Mielenkiintoista on, että SkyBridge Capital ilmoitti käynnistävänsä Bitcoin-rahaston salaustilaan sijoittamiseen „demokratisoimiseksi“. Se on käynnistänyt rahaston 25 miljoonalla dollarilla, ja vähimmäistilaus on sidottu 50 000 dollariin.

Institutionaalinen osto on nouseva merkki, pörssin lisääntynyt ulosvirtaus on myös lisännyt tätä nouseva vauhti. Lisääntyneiden ulosvirtausten odotetaan päätyvän kylmävarastoihin, mikä on saanut monet markkinoiden analyytikot ennustamaan, että huippua ei ole vielä nähtävissä. Krakenin liiketoiminnan johtaja Dan Held verrasi tietoja Bitcoinin edelliseen puolittamiseen ja ennusti, että huippu nähdään syyskuuhun 2021 mennessä.

Held twiitasi:

Bitcoin-postihintojen hinta.

Bitcoin on oikealla tiellä huippuunsa noin syyskuussa 2021! pic.twitter.com/h6GYeKtjm0

– Dan Held (@danheld) 22. joulukuuta 2020

Kun investoinnit ja kiinnostus Bitcoiniin kasvavat, kryptovaluutta ei ole kaukana höyryn menettämisestä. Instituutioostot ovat myös saaneet vähittäiskauppiaat hankkimaan mahdollisimman paljon BTC: tä.