Bitcoin-käteishinnan analyysi: BCH / USD laskee 232 dollariin; Odottaa hinnan palautumista

Bitcoin Cash-hinta taistelee karhun kanssa koskettuaan 244 dollarin päivittäistä korkeinta vastustustasoa. BCH / USD näkyy kuitenkin nyt toipumassa voimakkaasta hinnanlaskusta.

Erityisemmin spekulointia on, että parin tulisi pitää nousu ennallaan ja tuoda kukoistava tulevaisuus

Lisäksi, jos tarkkailemme kolikon liikettä, Bitcoin Future on osoittanut epätasaista liikettä useilla nousuilla ja laskuilla. Voimme havaita, että kolikko ei ole pystynyt ylläpitämään tasaista nousevaa juoksua viime päivinä. Samaan aikaan se voi alkaa näyttää merkkejä laskevasta liikkeestä hitaasti päivän loppupuolelta.

Ylhäältä päin, härät voivat rikkoa alkuperäisen vastarinnan 258 dollarin hintatasolla ja lähestyä uudelleen 278 dollarin ja 298 dollarin vastustustasoja. Ensisijainen tuki on maassa 232 dollaria, kun taas 230 dollaria voi yrittää pysäyttää yliarvioidut tappiot peruutuksen tapauksessa. Siksi ensisijaiset tuet hintaan 220 dollaria, 200 dollaria ja 180 dollaria ovat erittäin tärkeitä, koska stokastinen RSI on noin poistuminen ylikuormitetulta alueelta.

Bitcoinia vastaan ​​hinta on noussut muutama päivä sitten Bitcoiniin nähden, mutta kuten käy ilmi, vaikka kaupankäynti ylittää 9- ja 21-päivän MA: n, markkinoilla on alhainen ostopaine. BCH-hinta odottaa taukoa nousevan kanavan yläpuolella koskettaakseen lähintä resistanssitasoa 0,0325 BTC.

Samaan aikaan, jos härät eivät onnistuta ajamaan markkinoita kanavan yläpuolelle; hinta voi laskea helposti 0,0250 BTC: iin ja katselukestävyys on 0,0275 BTC: tä tai enemmän. Lisäksi, kun käydään kauppaa tukitasolla 0.0250 BTC, laskeva jatko saattaa koskettaa 0.0240 BTC: tä.

BCHBTC – päivittäinen kaavio

Rikkomus voi kuitenkin pudottaa markkinat arvoon 0,0230 BTC, jolloin kanavan alapuolelle muodostuu uusi matalampi hinta. Stokastiset RSI-signaalilinjat ovat edelleen positiivisella puolella, mikä viittaa nouseviin signaaleihin.